Camerabrillen

Zet een bril op, en registreer onopvallend alles waar je naar kijkt!

Bril Camera 1080P/720P HD
Bril Camera 1080P HD
Deze HD bril met een camera ingebouwd, heeft een resolitie van HD 1080P of 720P. Doordat de camera onopvallend is weggewerkt in de bril, is deze bril uitermate geschikt voor journalisten of detectives. De bril heeft niet alleen een camera ingebouwd maar ook een microfoon voor audio opnames. Deze bril zelf is van hoge kwaliteit, echter is het ook mogelijk om uw eigen glazen hierin te laten monteren. De camera zit goed verborgen, dat zelfs op een afstand van een aantal centimeters haast niet te zien is.
meer
Bril Spy Camera 480 TVL
Bril Spy Camera 480 TVL
Dit is een bril met een ingebouwde camera van 480 TV lijnen CMOS sensor die kan worden aangesloten op een DVR of TV, door middel van een AV aansluiten. Doordat de camera onopvallend is weggewerkt in de bril, is deze bril uitermate geschikt voor journalisten of detectives. De bril heeft niet alleen een camera ingebouwd maar ook een microfoon voor audio opnames. Deze bril zelf is van hoge kwaliteit, echter is het ook mogelijk om uw eigen glazen hierin te laten monteren. De camera zit verborgen aan de rechterzijde, dat zelfs op een afstand van een aantal centimeters haast niet te zien is.
meer
Zonnebril Spy Camera 480 TVL
Zonnebril Spy Camera 480 TVL
Dit is een zonnebril met een ingebouwde camera van 480 TV lijnen CMOS sensor die kan worden aangesloten op een DVR of TV, door middel van een AV aansluiten. Doordat de camera onopvallend is weggewerkt in de zonnebril, is deze zonnebril uitermate geschikt voor journalisten of detectives. De zonnebril heeft niet alleen een camera ingebouwd maar ook een microfoon voor audio opnames. Deze zonnebril zelf is van hoge kwaliteit, echter is het ook mogelijk om uw eigen glazen hierin te laten monteren. De camera zit verborgen aan de rechterzijde.
meer
Zonnebril Camera 720P HD
Zonnebril Camera 720P HD
Deze HD zonnebril met een camera ingebouwd, heeft een resolitie van HD 720P. Doordat de camera onopvallend is weggewerkt in de bril, is deze bril uitermate geschikt voor journalisten of detectives. De bril heeft niet alleen een camera ingebouwd maar ook een microfoon voor audio opnames. Deze bril zelf is van hoge kwaliteit, echter is het ook mogelijk om uw eigen glazen hierin te laten monteren. De camera zit goed verborgen, dat zelfs op een afstand van een aantal centimeters haast niet te zien is.
meer
Skibril Crossbril Camera 720P HD
Skibril Crossbril Camera 720P HD
Deze ski en cross bril camera maakt van uw volgende keer skien een ervaring die iedereen kan terugzien. Dit ski en cross bril heeft namelijk een complete videocamera tussen de glazen weggewerkt. Op deze manier wordt het mogelijk precies te filmen wat je tijdens het skien en crossen ziet in een mooie kwaliteit van 1280x720 pixels en 30 frames per seconde voor vloeiende bewegingen.
meer
Spy zonnebril met verborgen camera

Spy zonnebril met verborgen camera

Ben je iemand die intens kan genieten van mooie tourtochtjes op je fiets en spannende trucs uithaalt op de skatebaan en dit heel graag zou willen filmen? Of hou je meer van het ontfrustelen van geheimen en deze op film opnemen als bewijsmateriaal?
Deze zonnebril heeft een hele kleine verborgen camera, die meer dan een uur video-opnames kan maken.
De spy zonnebril heeft een stoer uiterlijk, het zal niemand opvallen dat er twee minieme knopjes op het linkerpootje zitten voor de bediening en het uitschakelen van de camera.
meer
Technaxx Sportbril TX-25 Camerabril 4358
Liquid Image All-Sport HD camerabril
Zonnebril met ingebouwde camera voor audio- en video-opnamen. Ideaal voor outdoor- en sportliefhebbers die snel en eenvoudig hun activiteiten op video willen vastleggen.
meer

Bekijk ook:

Videobrillen
Selectie electronica gadgets