Eneloop batterijen

Eneloop batterij

De eneloop is een volledig nieuw soort oplaadbare batterij die in tegenstelling tot gangbare oplaadbare batterijen vrijwel geen zelfontlading heeft. De batterijen zijn daardoor lang opgeladen te bewaren, terwijl andere oplaadbare batterijen snel hun spanning verliezen.

Eneloop combineert Alkaline en NiMH


De accu is direct na de aanschaf inzetbaar, heeft een hoog vermogen en kan lang zonder energieverlies worden opgeslagen. Hij is universeel inzetbaar en voordelig in de aanschaf en in het gebruik. Het ontziet het milieu en is eenvoudig in het onderhoud.

Eneloop laadapparaat Eneloop snellader

Mijn ervaring

Bij aankoop zijn de Eneloop batterijen al opgeladen. Dat was inderdaad het geval.
Ik gebruik mijn batterijen in mijn digitale camera. Zo lopen de batterijen niet langzaam leeg wanneer ik langere tijd geen foto's maak. Wanneer ik dan snel een foto wil maken, zitten er tenminste opgeladen batterijen in.
Ik heb mijn batterijen nu al meer dan een jaar, en de laatste waren (door gebruik) pas na een jaar leeg. Dus er is inderdaad geen zelfontlading.
De eenvoudige oplader werkt zoals je van een lader kunt verwachten, geen problemen mee.
Eén ding weet ik zeker: ik neem nooit meer andere dan deze of soorgelijke batterijen.
Probeer het eens, zou ik zeggen!

Koop direct:

Koop direct 4 ENELOOP NiMH penlite AA oplaadbare batterijen 2000 mAh, met lader 4 ENELOOP NiMH penlite AA oplaadbare batterijen 2000 mAh, met lader (opvolger van door mij getest product)
Koop direct Meer Eneloop laders Meer Eneloop laders
Koop direct Meer Eneloop batterijen Meer Eneloop batterijen

Bekijk hier het volledige productoverzicht met ook vergelijkbare producten.

Bekijk ook:

Overzicht oplaadbare batterijen zonder zelfontlading