Videobrillen

De videobril is een relatief nieuw visueel product voor consumenten, maar wordt al jaren gebruikt door doktoren en militairen.

Voor de ultieme kijkervaring is de vuistregel; hoe groter, hoe beter. Dit is meteen het nadeel van het kijken naar beelden op een draagbare mediaspeler met een klein scherm, zoals iPods en mobiele telefoons. Een videobril is een geschikte oplossing voor dit probleem.

De videobrillen zijn zo ontworpen dat we de mogelijkheden van onze ogen volledig benutten. Een videobril is voorzien van twee videoschermen, één voor elk oog. De displays in de brillen zijn doorgaans Liquid Crystal Displays (LCD) of licht emitterende dioden (OLED). Een lens vergroot de kleine beeldschermen zodat de kijker het idee heeft voor een groot scherm te zitten. Videobrillen zijn uitgerust met audioapparatuur in de vorm van oordopjes die verbonden zijn met de bril.

Geniet van je films, muziek, games, foto's en favoriete boeken waar je ook bent.
Wanneer je films of games het ondersteunen zelfs volledig in 3D!
De bril staat garant voor een unieke beleving!

Walkera Goggle V4 FPV-bril 800 x 480 pix
Walkera Goggle V4 FPV-bril 800 x 480 pix
De gloednieuwe Walkera Goggle 4 VR-bril met geïntegreerde monitor en 5,8 GHz ontvanger met 40 kanalen stelt nieuwe normen op het gebied van race copter piloten. Ongeacht of je video's bekijkt of je race copter bestuurt, de 5" grote HD-monitor mist geen detail. Het perfecte design en de instelbare riem zorgen voor een perfect draagcomfort, ook voor lange sessies. De 5,8 GHz ontvanger met dual-antenne maakt het mogelijk om altijd perfecte ontvangst te hebben. Ook ideaal voor de perfecte thuisbioscoopervaring door de AV-ingang/uitgang. meer
Fat Shark DOMINATOR V3 FPV-bril 800 x 480 pix
Fat Shark DOMINATOR V3 FPV-bril 800 x 480 pix
De Dominator V3 is momenteel het unicum in de FPV scene. Dit is niet zonder reden. Hij heeft namelijk een resolutie van 720p en een HDMI-ingang. Bovendien is deze FPV bril erg populair onder nieuwe gebruikers van de Phantom 3 en 4. Het wordt beschouwd als de meest gebruikte FPV bril in de FPV Racing en FPV scale bereik. Het biedt een scherp beeld in alle hoekgebieden, draagcomfort door het voorpaneel die door de meeste gebruikers als heel aangenaam wordt beschreven. Met de ingebouwde DV-recorder, kun je je ervaringen bijhouden. Met behulp van een module kun je de Dominator V3 altijd aanpassen aan je behoeften. Deze FPV bril is al met al dus een echte aanrader!
meer
RC Logger FPV Goggles FPV-bril 640 x 480 pix
RC Logger FPV Goggles FPV-bril 640 x 480 pix
De RC Logger FPV bril biedt je first person view beelden van het HD camerasysteem als je vliegt met een FPV ingeschakeld op afstand bestuurbaar model. Hij heeft een reëele picture in picture funtie met een hoge resolutie groothoek en een diagonaal gezichtsveld met (FOV-Field of View) van 30°. Verder is het uitgerust met een ingebouwde dual 21 kanaals diversity ontvanger (3 frequentiebereiken met elk 7 kanalen). Met prachtige live FPV beelden die je te zien krijgt in een hoge resolutie RC Logger FPV bril. Ontworpen voor echte FPV fans. Volume en beeldweergave kan heel makkelijk worden aangepast. Ook scherpte, contrast, helderheid en kleur zijn voor de gebruiker aan te passen. Een ingebouwde 21 kanaals diversity ontvanger betekent dat je een van de 21 beschikbare kanalen voor het koppelen met je afstandsbediening kunt selecteren. meer

Bekijk ook:

Camerabrillen
Selectie electronica gadgets